maanantai 2. toukokuuta 2016

Asunto melkein myyty

Ensinäytön jälkeen heti seuraavana päivänä saimme asunnosta ostotarjouksen (ja jopa täyden rahan!). Koska ostotarjous oli ehdollinen, varmistui se vasta perjantaina. Nyt siis kuitenkin on kaupantekotilaisuus jo sovittu ja muuttopäiväkin tiedossa. Asunto sovittiin luovutettavaksi jo 30.5., joten aloimme kovaa vauhtia etsiä vuokra-asuntoa.

Meille kävi hyvä tuuri, sillä miehen hyvällä ystävällä oli mahdollisuus vuokrata kohtuuhinnalla omalta asuinalueeltamme lähes samankokoinen asunto kuin nykyisemme. Voimme näillä näkymin aloittaa muuttamisen vähitellen jo lähiaikoina ja asua kyseisessä asunnossa koko rakennusajan.

Asunnon myymisen kunniaksi meidän perhe lomaili viime viikolla Budapestissa (oli matka kyllä varattu jo helmikuussa, autuaan tietämättöminä tulevista muutoksista). Budapestissa kevät oli pitkällä ja aurinko paistoi. Hermot saivat kovasti kaivattua lepoa, sillä asunnon myymisen ja talon suunnittelun lisäksi teen parhaillaan myös pro gradu -tutkielmaa. Lomalta palatessamme postilaatikossa odotti viimeinenkin myönnetty tutkimuslupa (hain kaikkiaan kahdeksasta eri paikasta). Nyt pääsen vihdoin keräämään aineistoa. Kovat toiveet elävät vielä, että ehdin tehdä gradun "alta pois" ennen rakentamisen toden teolla alkamista..Tällä viikolla tapaamme viittä eri talomyyjää ja saamme toivottavasti tehtyä vertailun tarjouksista. 

P.s. Loppuun vielä pari kuvaa meidän lomalta.

Parlamenttitalon pääportaikko

Näkymä linnan puistosta
Sankarien aukio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...