keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Taloa katsomassa Hyvinkäällä

Käytiin eilen ilta-ajelulla Hyvinkäällä. Kuultiin Kuusamo Hirsitalojen myyjältä, että he ovat toimittaneet juuri Kotila 194 -mallista vesikattopaketin pystytyksineen yhdelle rakentajalle. Otettiin yhteyttä rakentajaan ja saatiin käydä katsomassa taloa paikan päällä. Kyseinen rakentaja pitää myös facebookissa blogia talon rakentamisesta: https://www.facebook.com/hirsitalohyvinkaalle/?fref=ts. Suuret kiitokset, että saatiin käydä katsomassa taloa.

Oma pohjapiirroksemme on mukautettu juuri kyseisestä talomallista vain pienillä muutoksilla, joten saatiin hyvin läheistä kuvaa siitä, millainen talo meille itsellekin olisi tulossa, joskin teemme pohjan peilikuvana. Talo tuntui juuri sopivan kokoiselta ja näköiseltä raakileenakin, ja varmistuimme siitä että nyt ollaan oikeilla jäljillä :) Vielä emme kuitenkaan ole varmoja, tuleeko meille hirsitalo vai "tavallinen" puutalo, kun kilpailutus on kesken. Alla kuvia talosta.

Takapihan suunnasta katsoen

Mies ja poika katselemassa olohuoneen ikkuna-aukosta sisään.
Oikealla terassi- ja parvekesyvennys

Etupihan puolta

Tänään saadaan vielä yksi päivitetty tarjous ja torstaina ilmeisesti viimeinen odottamamme. Sitten alkaa todellinen vertailutyö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...