sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Asunnon ensinäyttö pidetty

Huhhuh.

On kyllä ollut puuhaa (=siivousta lattiasta kattoon), kun asunnossa pidettiin tänään ensinäyttö. Kävijöitä oli kuusi "porukkaa", ja mahdollisesti kiinnostustakin oli. Ensi viikolla kuullaan, kiinnostiko jotakuta niin paljon, että jättäisi tarjouksen. Vuokra-asuntomahdollisuuksia on jo kartoitettu ja pitäisi ehkä yksi hakemuskin jättää.

Talotoimittajille laitoin juuri tarjouspyynnöt Kuusamon Hirsitalojen Kotila 194-mallista, joka on aikaisemmin mainitsemani Vanamo 198-mallin uudempi versio. Tavataan ensi viikolla luonnollisesti Kuusamo Hirsitalot, mutta haluamme toki kilpailuttaa vesikattovalmiin talopaketin. Kilpailutuksen tuloksista lisää, kunhan saamme vastauksia

Huomenna pitäisi myös soittaa rakennusvalvontaan ja tarkentaa muutamia suunnitteluohjeessa olleita kohtia ja rakennuslupahakemukseen liittyviä asioita. Eteenpäin emme kuitenkaan pääse, ennenkuin valitsemme talotoimittajan.

Tässä sitä sitten pitäisi jo totutella siihen, ettei talon rakentamisessa mitään tapahdu päivässä, vaan asiat vievät aikaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...