tiistai 1. marraskuuta 2016

Viikon päästä tulee talopaketti

Tähän rakentajaperheeseen kuuluu tällä hetkellä paljon kaikkea muuta kuin rakentamista. Palettia on tässä viikon sisällä sekoittanut muun muassa tietokoneemme hajoaminen. Huomenna se pitää kiikuttaa huoltoon, ja ehkä blogin päivittäminenkin taas helpottuu. 1,5- vuotiaalla pojallamme on nyt kolmas antibioottikuuri menossa korvien tulehdukseen, ja putkien laittaminen häämöttää nurkan takana. Kaiken kukkuraksi olisi käsillä viimeiset neljä viikkoa aikaa gradun kirjoittamiselle, jos haluan valmistua tänä vuonna. Saa nähdä, onnistuuko, kun töissäkin pitäisi käydä.
Pelihousut repesivät lopullisesti tänään, kun Ylöjärven vesi muisti meitä 547 euron laskulla. Olimme siinä käsityksessä, että tonttihaara sekä liittymät on maksettu ja mittaroinnista tulee korkeintaan 150-200 euron lasku. Ylöjärven vesi kuitenkin näyttäisi varmistavan toimeentulonsa ihan rankan käden hinnoittelulla, ja liittymän asennuksesta tulee tuollainen ällöttävän suolainen hinta vielä varsinaisten liittymien lisäksi. Kaikkiaan meillä on mennyt siis miltei 14 000 euroa liittymiin. Sydämestä ottaa.
Ensi viikon tiistaiksi on vahvistettu talopaketin saapuminen, joten pian alkaa tapahtumaan. Pystyttäjistä ei ole vielä täyttä varmuutta, pääsevätkö aloittamaan työt ensi viikon aikana vai vasta seuraavana maanantaina. Tällä viikolla pitäisi hankkia radonkaista valmiiksi ja sopia telineiden saamisesta tontille. Kiirettä riittää, ja jaksamista testataan. Uskon kuitenkin, että pian rungon nouseminen perustusten päälle tekee tästä kaikesta sen arvoista. Toivottavasti ei tulisi ihan hirveitä lumimyrskyjä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...