maanantai 5. joulukuuta 2016

Katto päällä

Tässäpä kuvapainotteinen päivitys siitä, kun meidän talo sai katon päälleen. Nosturi tuli aamulla kauniissa auringonpaisteessa nostelemaan ensin ikkunat sisälle taloon sekä sen jälkeen ensin harrastetilan katon ja sitten varsinaisen talon kolme kattolohkoa. Kattolohkoissa oli jo aluskatteet asennettuna, joten kun lohkojen välit on kurottu umpeen ja tehty vähän ruoteita päälle, meillä on talo aluskatteelle valmis.Ikkunat nostettu sisälle taloonTulitikkukasamme alkoi nyt muistuttaa jo hiukan oikeaa taloa. Pystyin sieluni silmin näkemään tästäkin seuraavasta kuvakulmasta, miltä talo näyttää valmiina - ja muistuttaahan se blogin bannerin mallinnuskuvaakin talosta :)Työt jatkuvat terassin lippojen ja ikkunoiden asennuksen merkeissä, kunhan ensin on vietetty itsenäisyyspäivää. Tällä viikolla koitetaan saada tilattua kattoturvatuotteita ja läpivientejä, jotta ne olisivat valmiina, kun koittaa vesikatteen asennuksen aika. Minunkin taitaa olla aika vaihtaa esittelytekstiä, kun pyöreitä tuli täyteen. Isäntä ilahdutti herkulla ja lahjalla, kun palailin kotiin tänään iltavuorosta. Siivouskirja ei ollut vihjailua, vaan ihan oma lahjatoive ;)


2 kommenttia:

 1. Kiitos hyvästä blogista! Me aloitimme alkukesästä oman projektimme hartiapankilla, runko pitkästä tyyppisesti. Itse olen ottanut videoita tubeen, omakotitalo hartiapankilla.
  Hyvää joulun odotusta -J ja K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos! :) Piti heti käydä katsomassa teidän "videoblogia", kivan nykyaikainen tapa kertoa talon tarinaa. Täytyy katsoa vielä tarkemmin videoita ajan kanssa :) Tsemppiä projektin jatkoon teille!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...