maanantai 4. heinäkuuta 2016

Lainapäätöstä odotellaan

Osuuspankissa on nyt käyty kustannusarvion pohjalta lainakeskustelu ja päätös tulee todennäköisesti tämän viikon aikana. Keskustelun perusteella vaikutti erittäin positiiviselta meidän mahdollisuutemme saada tavoittelemamme summa pienellä pelivaralla varustettuna. Vakuudet ja omarahoitusosuus ovat hyvinkin riittäviä, ja neuvottelija jopa kysyi minkälaisen marginaalin haluaisimme, sillä ei halua menettää asiakkuuttamme. Emme kuitenkaan halua nuolaista ennenkuin tipahtaa - hyviä myyntipuheita on kuultu ennenkin.

Muutokset kuviin on myös lähetetty suunnittelijalle, ja toivottavasti saisimme pian myös viimeiset tarkistuskuvat. Kaikki kalustesuunnitelmat ovat valmiit ja olemme tavanneet mahdollisia kalustetoimittajia. Tarjouksia odotellaan vielä kahdesta liikkeestä, ja sen jälkeen voidaan ehkä tehdä päätös myös kalusteiden toimittajasta. Niistä myöhemmin vertailutietoja.

Maalämmön ja ilmastoinnin osalta olemme saaneet myös muutaman tarjouksen, mutta yksikään ehdokas ei ole vielä täysin erottunut muista niin, että olisimme lähellä päätöstä. Tunnelmat kaiken suhteen siis odottavat. Stay tuned!

Muutoksia kuviin lähetetty suunnittelijalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...