perjantai 8. heinäkuuta 2016

Lainatarjous saatu

Tänään tuli lainatarjous, ja meille oli myönnetty haluamamme lainasumma Osuuspankista. Saimme siis suunnittelemamme pienen pelivaran, ja talon budjetti on nyt siis pelivaran kanssa 310 000€. Lainatarjouksessa on oma lainansa talolle ja erillinen laina tonttia varten, jos päätämme lunastaa sen rakentamisen loppuvaiheessa tai jälkeen. Tonttimme olemme siis varanneet vuokratonttina, koska haluamme varautua siihen, että jokin menee talon rakentamisessa pieleen ja talo joudutaan myymään raakileena. Silloin tonttiin käytettyä lähes 50 000 euroa ei todennäköisesti saa myyntihinnassa pois.

Lainatarjouksessa marginaalikin oli laskenut niin, että olimme tyytyväisiä. Emme aio tässä vaiheessa kilpailuttaa lainaa, mutta harkitsemme kilpailutusta sitten talon ollessa loppusuoralla. Varsinaisen sopimuksen lainasta voimme tehdä vasta kun meillä on panttikirjat (tuli muuten uutena asiana meille, siitä myöhemmin), ja panttikirjat voimme tilata vasta kun tontin vuokrasopimus on allekirjoitettu, ja tontin vuokrasopimuksen voi allekirjoittaa vasta kun rakennuslupahakemus on sisällä. Kaikki energia kohdennetaan nyt siis rakennuslupahakemukseen.

Neljännet tarkistuskuvat tulivat jo alkuviikosta, ja päivittelinkin ne jo tuonne piirrustukset -välilehdelle. Nyt korjattavaa on enää niin vähän, että aiomme seuraavaksi pitää Kastellin kanssa laatupalaverin. Vastaavan mestarin kanssa kävimme jo läpi tarkistuslistan sitä varten. Odottelemme edelleen tarjouksia tontin pohjatöihin ja perustuksiin - niiden suhteen alkaa tulla jo kiire. Kiintokalusteiden toimittajan keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen olemme päättäneet, ja suunnitelmia pääsen esittelemään piakkoin.

Lisätäänpäs tähän loppuun vielä tylsää tekstiä piristämään kuva vähän tuhmasta tilauskakusta, jonka juuri luovutin lentämisestä pitävän miehen polttareihin. Vastapainona opiskelulle, työlle, lastenhoidolle ja rakentamisen suunnittelulle silloin tällöin leivon harrastuksena. Sanoinkin miehelle, että talon valmistuttua siirryn varmaan bloggaamaan leivonnasta :D Hyvää viikonloppua!

Polttarikakku miehelle


2 kommenttia:

 1. Hei,
  Etsitkö laillista lainaa?
  Onko pankkisi kieltäytynyt sinulta?
  Tarvitset rahaa syystä tai toisesta.
  Olet vilpitön ja rehellinen
  Tarvitset lainaa maksaaksesi velkojasi, laskujasi tai
  toteuttaa projekti?
  Sinulla on aina mahdollisuus.
  Huolestuttavampaa on, että tarjoamme lainoja alkaen 5 000 €,
  nopea ja luotettava, 3 prosentin vuosikorolla. Me olemme
  luotettava
  Jos olet kiinnostunut, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä suoraan.
  posti: marcdupon18@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Tarvitsetko lainaa? henkilökohtaisia lainoja? yrityslainat? asuntolaina? Maatalous- ja projektirahoitus, PIKALAINA, Tarvitsetko lainaa maksaaksesi velkasi tai maksaaksesi laskusi tai perustaaksesi hyvän yrityksen? ? Myönnämme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! yhteyssähköpostiosoite:(accessloanfirm2030@gmail.com)

  ota meihin yhteyttä osoitteessa accessloanfirm2030@gmail.com

  whatapp: +79258159150

  Huom
  accessloanfirm2030@gmail.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...